Ravebo: Sustainability by Innovative Technology

Vernieuwen voor een duurzaam morgen met geavanceerde technologische inzichten.

Advies op maat van een van onze specialisten.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Ravebo, opgericht in 1973, is een familiebedrijf dat oorspronkelijk functioneerde als handelsonderneming gespecialiseerd in producten voor vloeistof-gasintegratie en -scheiding. In de loop der jaren heeft Ravebo zich ontwikkeld tot een wereldwijde fabrikant van op maat gemaakte industriële gasreinigingssystemen, venturisystemen om de werkomstandigheden te verbeteren, en als systeemintegrator van analyseapparatuur voor verschillende sectoren, waaronder industrie, scheepvaart en offshore. Het primaire doel van Ravebo's producten en diensten is duurzaamheid bevorderen door de implementatie van innovatieve technologieën.

Het hoofdkantoor van Ravebo bevindt zich dicht bij Rotterdam in Nederland. Het kantoor bestaat uit magazijnen en geklimatiseerde kalibratieruimtes, terwijl een apart gebouw een productiehal herbergt die is toegewijd aan roestvrijstalen constructieprojecten. In deze opzet werken wij met een team van deskundige professionals met uiteenlopende expertise, waaronder procestechnologen, chemisch specialisten, gecertificeerde lassers en 3D-illustratoren. Samen streven zij dagelijks naar het verbeteren van de veiligheid op de werkplek en het minimaliseren van schadelijke emissies.

Instrumentatie

Instrumentatie

Ravebo Meetafdeling: Expertise in Instrumentatie voor Stof- en Gasmetingen met Maatwerk Oplossingen

Instrumentatie

Onze meetafdeling levert instrumentatie voor stof- en gasmetingen. Ook onderhoud aan deze producten zoals kalibreren en repareren kunnen wij voor u doen. Wij leveren en ontwerpen op maat gemaakte monstername- en analysesystemen. Onze meetafdeling werkt tevens nauw samen met de PE-afdeling. Wij kunnen namelijk voor onze grote scrubber installaties op maat gemaakte Analysers en instrumentatie leveren om de processen optimaal te kunnen monitoren en onder andere emissies te kunnen meten.
Kalibratie Service Gasanalysers Stofanalysers Isokinetische Monstername Persoonijke Monstername Pompen Gasdetectie FTIR Klimaatmetingen Heat Stress Monitoring
Bezoek Analysers.nl Bezoek Arbeidshygiëne

Proces Equipment

Proces Equipment

Ravebo: Uw Partner in Maatwerk Scrubber Systemen en Procesinstallaties voor Industriële Emissiereductie

Proces Equipment

Ravebo levert op maat gemaakte Scrubber systemen (gaswassers) voor de reductie van schadelijke gassen en emissies in de industrie. Wij beschikken over goede werkplaatsen waar de constructie-, las- en montagewerkzaamheden plaatsvinden voor onze maatwerk procesinstallaties. Tevens kunnen wij gebruik maken van gas- en stof analysers om de installaties aan te sturen.

Naast het realiseren van nieuwbouwinstallaties voeren wij ook renovatie en optimalisatie van procesinstallaties uit die vaak tijdens een stopperiode op locatie bij de klant worden uitgevoerd.
Gaswassers Stofwassers Koeltorens Koeltoren Renovaties Druppelvangers Tank Scrubbers Dampretour Systemen Quenchers Luchtconditionering Knock Out Drums Demisters
Bezoek Raveboscrubber.com

Madeko®

Madeko®

Specialist in Maatwerk Explosieveilige Alleszuigers en Perslucht Venturi Systemen

Madeko®

De afdeling Madeko is specialist in explosieveilige, perslucht aangedreven alleszuigers die zowel vaste- als vloeistoffen kunnen opzuigen. De alleszuigers worden op maat gemaakt naar de wensen van de klant en hebben vele mogelijkheden tot het nemen van extra opties. Tevens produceren wij perslucht Venturi’s en Venturi systemen. Deze systemen kunnen geheel op klantspecificatie geproduceerd worden en zijn bijvoorbeeld geschikt om in besloten ruimtes te opereren. De Venturi Systemen zijn duurzaam, krachtig en een veilig alternatief voor de elektrische ventilator.
Industrie Stofzuigers Koeltunnels Stofzuigsystemen Venturi Systemen
Bezoek Alleszuigers.com

Marine & Offshore

Marine & Offshore

Wereldwijde Expertise in Kalibratie en Onderhoud van Scheepsinstrumenten

Marine & Offshore

De Marine & Offshore afdeling is gespecialiseerd in het leveren, kalibreren en meten van instrumenten aan boord van schepen. Wij hebben eigen engineers in dienst die 24/7 klaar staan om aan boord van schepen over de hele wereld te kunnen gaan als er problemen met bijvoorbeeld de IGG (Inert Gas Generator) zijn of er een overhaul moet worden uitgevoerd. Ook hebben wij een werkplaats in ons kantoor in Brielle waar wij kunnen kalibreren en reserveonderdelen kunnen repareren.
Kalibratie Service 15PPM Bilge Alarm Oil Detector ODMCS 15 PPM Bilge Separator Inert Gas Systems IGG Service Nakakita Dealer Servomex Tanktech Dealer UTI's
Bezoek Ravebomarineservices.com

Verbinden met Expertise

Bij Ravebo zijn we toegewijd aan het creëren van een duurzamere toekomst door geavanceerde technologie. Ons team van deskundigen staat klaar om u te voorzien van op maat gemaakt advies en oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften op het gebied van industriële gasreiniging en analyse. Of het nu gaat om een gedetailleerde vraag over onze producten, een offerte, of een gesprek over hoe we kunnen helpen uw milieu-impact te verminderen, we horen graag van u. Vul het onderstaande formulier in en een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Ravebo