Informatie

Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, echter bestaat de mogelijkheid dat de informatie die op deze website wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Eventuele wijzigingen worden zonder voorafgaande mededeling doorgevoerd.

Aansprakelijkheid

Ravebo aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor: 

  1. het eventueel niet goed functioneren van deze website;
  2. onjuistheden en onvolledigheden van de opgenomen informatie en er kan aan de inhoud dientengevolge geen enkel recht worden ontleend;
  3. schade ontstaan door mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Ravebo website zouden voorkomen;
  4. de inhoud of het gebruik van websites die met de Ravebo website zijn gelinked;
  5. de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.

Persoonsgegevens

Ravebo verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze door de bezoeker vrijwillig wordt verstrekt. Ravebo gaat er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over Ravebo. Ravebo verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Verbinden met Expertise

Bij Ravebo zijn we toegewijd aan het creëren van een duurzamere toekomst door geavanceerde technologie. Ons team van deskundigen staat klaar om u te voorzien van op maat gemaakt advies en oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften op het gebied van industriële gasreiniging en analyse. Of het nu gaat om een gedetailleerde vraag over onze producten, een offerte, of een gesprek over hoe we kunnen helpen uw milieu-impact te verminderen, we horen graag van u. Vul het onderstaande formulier in en een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op met Ravebo