Nieuwe tweetraps scrubber

Constructie medewerkers van Ravebo hebben onlangs geprofiteerd van een prachtige lentedag terwijl ze werkten aan de assemblage van een nieuwe tweetraps scrubber. Deze scrubber is bedoeld voor de reductie van organische componenten die afkomstig zijn van een biochemisch proces. De onderdelen van de installatie worden in de werkplaats van Ravebo gelast en vervolgens buiten samengebouwd ter controle.

Het is noodzakelijk dat deze assemblage vóór het beitsen wordt uitgevoerd, zodat eventuele aanpassingen nog probleemloos kunnen worden doorgevoerd.

Meer weten?

Ravebo is gespecialiseerd in de constructie van apparatuur voor verschillende industrieën en heeft jarenlange ervaring in het ontwerp en de bouw van op maat gemaakte oplossingen voor verschillende sectoren. Voor meer informatie over deze tweetraps scrubber en andere oplossingen die Ravebo biedt, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij staan altijd klaar om te helpen en kunnen u voorzien van deskundig advies op maat. Bij Ravebo begrijpen we dat elk project uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften