Niron Staal Amsterdam Optimaliseert Opruimproces met Madeko Alleszuiger

Over Niron Staal Amsterdam

niron_amsterdam_logoNiron Staal Amsterdam is een zusterbedrijf van Shipdock en gespecialiseerd in staalconstructies. Deze organisatie produceert boorkoppen voor op schepen van Shipdock. In de haven van Amsterdam waar Niron gevestigd is, vinden veel laswerkzaamheden plaats. Hierdoor ontstaat er veel vervuiling in de vorm van laspoeder en slak en deze lasresten zijn vaak nog heet wanneer het dient te worden opgeruimd.

Demonstratie en Aanschaf van Madeko Alleszuiger

niron_amsterdam_rupskraanmadeko_alleszuiger_mds200ldNa een overtuigende demonstratie met een Madeko alleszuiger heeft Niron, om deze vervuiling eenvoudig en snel te kunnen opruimen, in 2010 bij Ravebo een perslucht alleszuiger met een hittebestendige slang gekocht. Deze slang is glasvezelversterkt en heeft zowel aan de binnen- als buitenzijde een staalverzinkt profiel, is 6 meter lang, weegt 840 gram per meter en bestand tot een temperatuur van 400 graden Celsius.

Gebruikservaring van Niron met Madeko Alleszuiger

De geleverde alleszuiger is een MDS 200LD voor extra zuigkracht en de kap kan direct op hun oliedrums geplaatst worden om alles wat opgezogen wordt ook onmiddellijk af te kunnen voeren. Niron heeft de Madeko alleszuiger nu een jaar tot volle tevredenheid in gebruik.