Flowcal Air: Revolutionaire Flow Kalibrator

Flowcal Air is meer dan een simpele flowkalibrator: het maakt het mogelijk om alle benodigde parameters voor de kalibratie van een aantal parameters die normaal gesproken worden gemeten door een sampler, zoals het debiet, druk, en temperatuur te controleren. Deze eigenschap maakt Flowcal Air uniek in het testen van de nauwkeurigheid van een instrument en het volgen van een kwaliteitssysteemprocedure.

Unieke Eigenschappen van Flowcal Air

Flowcal Air genereert kalibratievervaldata, omgevingsomstandigheden tijdens de controletest, afwijkingen, enz. Om het rapport te downloaden, kan het bestand op de USB-stick die met het instrument is meegeleverd, worden ingevoegd en/of gekopieerd. Elke sensor wordt gekalibreerd door middel van een nauwkeurige procedure en is herleidbaar naar de normen. De flowcellen zijn individueel gekalibreerd: op de microchip van elke cel kan alle informatie voor de kalibratietraceerbaarheid worden bewaard.

Technische Specificaties van Flowcal Air

Twee cellen zijn beschikbaar: de Hi Flow cel, met een bereik van 150-600 I/min, en de Mid Flow cel, met een bereik van 10-60 I/min. Het meetbereik wordt getoond op standaard en werkelijke omstandigheden, waardoor het niet meer nodig is om U-buizen te gebruiken voor de flowmeting. Andere kenmerken van Flowcal Air omvatten voeding met alkaline of oplaadbare batterijen, vervangbaar door de klant, batterijautonomie tot 90 uur, en intern geheugencapaciteit tot 256 meldingen.