Ravebo is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren, renoveren, onderhouden en optimaliseren van installatie ten behoeve van het reduceren van emissies en reinigen van (rook)gassen. Vanaf 1982 is door jarenlange ervaring een enorme kennis opgebouwd als het gaat om levering van kwalitatief hoogwaardige producten en systemen voor proces installaties. Het concept is erop gericht om door middel van (langlopende) samenwerking, uitgekiende projectbeheersing en onderhoudsprogramma's een optimalisatie voor de klant te bereiken.

Loop je tegen een uitdaging aan?
Neem contact op met ons.

Dit resulteert in vervanging, aanpassing en/of optimalisatie van specifieke procesonderdelen waarbij een duidelijke kostenbesparing gerealiseerd zal worden.

Ravebo is al enkele decennia toonaangevend op het gebied van vloeistof-gas separatie en vloeistof-gas integratie. Deze kennis wordt in vrijwel alle soorten industrie ingezet om processen te verbeteren maar vooral ook om (rook)gassen te reinigen. Om onze klanten hierin optimaal van dienst te zijn, beschikken wij over alle disciplines om deze projecten volledig in eigen beheer te kunnen uitvoeren.