Service meetinstrumenten en systemen

meettechniek werkplaats

Optimale kwaliteit van uw instrumenten is van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Ravebo kan daar voor u een belangrijke rol in spelen. Wij zijn gespecialiseerd in service van instrumenten. Van controle, kalibratie en reparatie tot eventueel trainingen. Dit zowel on-site als in onze kalibratiewerkplaats te Brielle.

Kalibratie

Kalibratie werkplaatsMeetapparatuur op het gebied van ARBO, MILIEU en PROCESTECHNIEK kunnen wij voor u onderhouden en kalibreren. Bij ARBO en MILIEU kunt u denken aan kalibraties op het gebied van luchtsnelheid, druk, geluid, gasdetectie, klimaat, lichtsterkte, (persoonlijke) monstername, stof en temperatuur. Bij PROCESTECHNIEK kunt u denken aan kalibraties van apparatuur op het gebied van druk, temperatuur, vochtigheid, gasdetectie, gasanalyse, stofdetectie en monsternamesystemen.

Op locatie

Zowel na reparaties als bij periodiek onderhoud wordt de meetapparatuur gekalibreerd. Voor de draagbare en mobiele apparatuur verloopt dat doorgaans in onze kalibratiewerkplaatsen te Brielle. Voor de vast ingebouwde meet- en analysesystemen komen wij meestal op uw locatie voor het nodige onderhoud en de kalibratie.

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

 

Kwaliteit

meting werkplaatsRavebo maakt gebruik van een uitgebreide hoeveelheid referentiestandaarden die uiteraard periodiek volgens NEN EN ISO/IEC 17025 gecertificeerd worden. Al de door Ravebo uitgevoerde kalibraties zijn herleidbaar naar een (inter)nationale standaard. Daarnaast verlopen alle controles en kalibraties conform ISO9001: 2015. Dit alles zodat wij een hoge mate van kwaliteit kunnen garanderen

Training

Mochten u en/of uw collega’s graag antwoorden willen hebben op vragen als: Hoe werkt het instrument ook alweer? en hoe is dit toepasbaar voor mij in de praktijk? Onze medewerkers hebben de kennis om u te trainen in het gebruik van de instrumentatie. Daarbij verzorgen wij ook opleidingen omtrent de geldende meetnormen, geldende regelgeving, meetstrategieën en toetsing.