Optimale kwaliteit van uw instrumenten is van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen. Ravebo kan daar voor u een belangrijke rol in spelen. Wij zijn gespecialiseerd in service van instrumenten op het gebied van proces, milieu, veiligheid, arbeidshygiëne en bedrijfsgeneeskunde. Van controle, kalibratie en reparatie tot eventueel trainingen, zowel on-site als in onze kalibratiewerkplaats te Brielle, dit alles kunnen wij voor u plannen en organiseren.

Kalibratie op locatie
Mocht apparatuur niet van uw locatie verwijderd kunnen of mogen worden heeft Ravebo de mogelijkheid om voor u on-site controles en kalibraties uit te voeren. Dit bespaart u tijd en moeite en voorkomt vertragingen in uw bedrijfsprocessen.

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

 

Transport
Ravebo heeft een eigen transportdienst. Wij kunnen daardoor op een snelle en veilige manier uw apparatuur rechtstreeks van en naar uw locatie vervoeren, waar en wanneer dit voor u het beste uitkomt.

Reparatie
Ravebo heeft een uitgebreide onderdelenvoorraad waardoor wij de meeste reparaties vlot voor u uit kunnen voeren en daardoor de doorlooptijden kort kunnen houden.

Kalibratierapportage en logboeken
Na kalibratie (en eventueel justering) wordt ieder instrument voorzien van een kalibratiecertificaat, indien gewenst op de door u aangegeven punten. Naast het kalibratiecertificaat ontvangt u een logboek waarin wij de uitgevoerde werkzaamheden omschrijven. Dit logboek geeft snel en overzichtelijk aan wat de staat van uw instrument is.

Kwaliteit
Ravebo heeft een kalibratiewerkplaats met een uitgebreide hoeveelheid referentiestandaarden die uiteraard periodiek volgens NEN EN ISO/IEC 17025 gecertificeerd worden. Al de door Ravebo uitgevoerde kalibraties zijn herleidbaar naar een (inter)nationale standaard. Daarnaast verlopen alle kalibraties conform ISO9001: 2015. Dit alles zodat wij een hoge mate van kwaliteit kunnen garanderen.

Niets missen van Ravebo?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Training
Mochten u en/of uw collega’s graag antwoorden willen hebben op vragen als: Hoe werkt het instrument ook alweer? en hoe is dit toepasbaar voor mij in de praktijk? Dan kunnen wij voor u een training verzorgen voor de meest uiteenlopende instrumenten. Daarnaast verzorgen wij ook opleidingen omtrent de geldende meetnormen, geldende regelgeving, meetstrategieën en toetsing. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Apparatuurbeheer
Het beheer van uw apparatuur kan een tijdrovende klus zijn. Ravebo kan voor u het totale beheer van uw instrumentenpark overnemen middels een servicecontract. Van planning voor een tijdige herkalibratie en transport tot aan het online beheren van uw kalibratiecertificaten en logboeken. Wij nemen hierin zoveel mogelijk de individuele wensen van onze klanten mee.

Wat kan Ravebo onderhouden
Ravebo is gespecialiseerd in onderhoud en kalibratie van apparatuur op het gebied van ARBO, MILIEU en PROCESTECHNIEK. Bij ARBO en MILIEU kunt u denken aan kalibraties op het gebied van luchtsnelheid, druk, geluid, gasdetectie, klimaat, lichtsterkte, (persoonlijke) monstername, stof en temperatuur. Bij PROCESTECHNIEK kunt u denken aan kalibraties van apparatuur op het gebied van druk, temperatuur, vochtigheid, gasdetectie, gasanalyse, stofdetectie en monsternamesystemen. Mocht u hier verdere vragen over hebben, neemt u gerust contact met ons op.