PMS serie koeltorens

Mita PMS serie koeltorensDe PMS koeltorens zijn volledig opgebouwd uit glasvezel, versterkt met verschillende lagen glasvezel matten teneinde corrosie problemen te voorkomen vanwege het feit dat de koeltoren voortdurend in contact met water is en wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden.
De structuur is zelfdragend en versterkt op de punten waar de grootste dynamische en statische spanning voorkomt. Bovendien wordt het fiberglas oppervlak beschermd door een gelcoat die resistent is tegen warm en koud water, UV-straling en erosie als gevolg van weersomstandigheden en chemicaliën.
De koudwaterbak heeft een schuine bodem met afgeronde hoeken, om het eenvoudig legen te bevorderen en de reiniging te vergemakkelijken. Het GVK sandwich paneel heeft een zelfdovende PVC vulling met een dikte van 12 mm.
De axiaal ventilator met GVK bladen zorgt voor grote prestaties bij een laag elektrisch ingangsvermogen en lage geluidsniveaus.
De PMS-serie bestaat uit 7 modellen, allen beschikbaar met of zonder waterbassin, voor een koelvermogen van ca. 75 kW tot 860 kW (indicatieve waarden volgens nominale temperatuurvoorwaarden 40 °C in, 30 °C uit, 24 °C natte bol).

Accessoires en constructieve varianten

De volgende accessoires en/of varianten zijn op verzoek beschikbaar voor alle modellen:

  • Driefase verwarmingselement met thermostaat;
  • Laag niveauschakelaar met automatische uitschakeling;
  • Mangat voor gemakkelijke controle en eenvoudige toegang tot de interne componenten.

De PMS-Series is ook beschikbaar in de volgende uitvoeringen

  • K19 - voor industrieel water
  • NVP - voor water met geringe hoeveelheden opgeloste vaste stof
  • GS - voor water met grote hoeveelheden opgeloste vaste stof
  • ATT - voor water met hoge temperaturen

Mita PMS serie koeltorenMita PMS serie koeltorenMita PMS serie koeltoren