De divisie Industrie is al meer dan 40 jaar een gerenommeerde toeleverancier voor nagenoeg alle industriesegmenten in de Benelux. Tegenwoordig wordt het werkgebied uitgebreid in Europa en zelfs daarbuiten. Ravebo biedt voor de industrie een uitgekiend pakket aan diensten, systemen en producten op de specifieke gebieden waar Ravebo al jarenlang toonaangevend is, te weten:

Gasbehandeling en -reiniging
De afdeling Process Equipment is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren, renoveren, onderhouden en optimaliseren van installaties ten behoeve van het reduceren van emissies en reinigen van (rook)gassen. Het concept is erop gericht om door middel van (langlopende) samenwerking, uitgekiende projectbeheersing en onderhoudsprogramma's een optimalisatie voor de klant te bereiken.

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

 

Proceswaterkoeling
Renovatie en optimalisatie van geforceerde trek koeltorens. Alle typen koeltorens, zowel tegenstroom als kruisstroom, hout, kunststof of metaal, onafhankelijk het fabrikaat, kunnen door onze specialisten worden geïnspecteerd en doorgemeten.
Complete koelinstallaties bestaande uit één of meerdere koeltorens en bijbehorende pompen, regelingen, buffervat en waterbehandeling. De installatie inclusief het aanleggen van het verbindende leidingwerk kan door ons verzorgd worden. Uiteraard wordt de gehele installatie bedrijfsklaar opgeleverd.
Capaciteitsvergroting van luchtgekoelde condensors door middel van adiabatische koeling.

Madeko Persluchttechniek
De afdeling Madeko ontwikkelt nieuwe oplossingen door middel van perslucht venturi’s en venturi systemen. Deze producten worden onder de naam Madeko® verkocht. Ultra moderne technologieën gecombineerd met handwerk worden omgezet in producten van hoge kwaliteit. Madeko onderhoudsvrije perslucht besparende apparatuur voor hogere veiligheid en meer effectieve reiniging!

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

 

Proces Gas- en stofanalysers
Deze afdeling is gespecialiseerd in levering, beheer, onderhoud & kalibratie van meetinstrumenten op het gebied van arbeidshygiëne, milieu & proces.