Madeko Blaaspistolen 76 dB(A)
Het gebruik van blaaspistolen dient zo veel mogelijk te worden beperkt daar het wegblazen van vuil niets anders is dan het verplaatsen van stof en het creëren van potentieel gevaarlijke situaties. Indien echter wegblazen de enige optie is moet dit zo veilig mogelijk worden gedaan. Er zijn twee uitvoeringen: een geluidarme en een krachtige versie. Beide hebben een veiligheidsnozzle ter voorkoming van embolie.
- Onbreekbaar kunststof
- Traploos regelbaar (luchtdebiet)
- Geen lekverliezen
- Grote blaaskracht
- Veiligheidsnozzle (geen emboliegevaar)
- Verschillende lengtes leverbaar

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

 

Madeko Venturi op lans of handgreep
Het reinigen van grote oppervlakken wordt veelvuldig uitgevoerd met behulp van grote persluchtslangen. De nadelen hiervan zijn een enorm geluidsniveau en tevens het feit dat het leidt tot een enorme stofontwikkeling. Speciaal voor deze toepassingen heeft Ravebo de venturi op lans / handgreep ontwikkeld om met een zeer laag geluidniveau en een geringe hoeveelheid perslucht het vuil zeer gecontroleerd en zonder stofontwikkeling, te verplaatsen.
- Reinigen met lucht
- Persluchtbesparend
- Geluidsreducerend, beheerst en effectief
- Leverbaar met verschillende venturi’s

Niets missen van Ravebo?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

handstofzuiger

Handstofzuiger
Madeko handstofzuigers zijn ontwikkeld voor toepassingen waar wegblazen absoluut niet is toegestaan en waar een alleszuiger door de afmetingen niet kan worden gebruikt. De handstofzuiger is tevens uitermate geschikt voor het opzuigen van olie ten gevolge van lekkages bij machines. In plaats van een stofzak dient er dan aan de achterzijde een slang bevestigd te worden waarmee de olie naar een vat kan worden getransporteerd.
- Onderhoudsvrij
- Explosieveilig
- Inzetbaar voor vaste en vloeistoffen
- Lange levensduur
- Laag gewicht
- Onderdruk 325 mbar