Airmovers

De Madeko airmovers van Ravebo kennen veel toepassingen in de persluchttechniek. Veel bedrijven gebruiken nog conventionele blaaspijpjes of blaasnozzles (eventueel opgebouwd op machines) om producten te koelen, drogen, afzuigen of te begeleiden. 

Hoge kosten

Airmover enkelDit geeft hoge kosten, want perslucht is een dure energiebron. De airmovers van Ravebo hebben ongeveer een verhouding 1:25, hetgeen betekent dat 1 deel perslucht ca. 25 delen omgevingslucht meezuigt, waardoor het persluchtverbruik drastisch verminderd (kostenbesparend). 

Voordelen Madeko airmovers

Tevens zijn de airmovers zo gemaakt dat het geluidsniveau zeer laag is; zeker in vergelijk met standaard blaaspijpjes. Daarnaast hebben airmovers een veel groter bereik, dus zijn veel effectiever. Om bijvoorbeeld producten te koelen of te drogen heb je veel volume nodig en niet alleen kracht.

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

 

Handmatig gebruik

De airmovers zijn ook handmatig te gebruiken (opgebouwd op handgreep of lans). De lans is bijvoorbeeld erg in trek om product of vuil beheerst onder brede machines weg te blazen (duwen) zonder stofvorming. Op deze manier maakt Ravebo diverse op maat gemaakte airmovers en airmoversystemen, afgestemd op de behoeft van de klant.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Airmovers van Madeko of heeft u vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag met uw vraagstuk.